مواد لازم:
آرد گندم = 250 گرم
شکر=200 گرم
روغن = 200 گرم
زعفران =نصف قاشق چایخوری
آب=2 لیوان
گلاب =نصف لیوان
خلال بادام و پسته =به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را در ظرف ریخته، روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود، سپس آرد را
اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا آرد کاملاً سرخ
شود و رنگ آن بر گردد و عطر آن بلند شود. سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و
می جوشانیم تا شکر آب گردد، آنگاه گلاب و زعفران سائیده را در شربت ریخته و
بهم می زنیم تا کاملاً مخلوط شود. آرد را پس از سرخ شدن می گذاریم کمی سرد
شود، سپس شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم، در صورتیکه مایه
کمی شل بود 1 الی 2 دقیقه حلوا را روی حرارت قرار می دهیم، آنگاه حلوا را
در دیس می کشیم و با خلال پسته و بادام روی آن را تزئین می کنیم.