گوشت بره را از هم جدا کرده، بعد آن را در نمک و فلفل بغلتانید، تا زمانی که مطمئن شوید نمک و فلفل به خوبی به خورد گوشت رفته است. درون ماهیتابه را روغن زیتون بریزید و بگذارید تا کمی داغ شود. در این هنگام گوشتهای بره را درون ماهیتابه ریخته تا به خوبی سرخ شوند.
مواد لازم خوراک بره
- گوشت بره با استخوان: 8 عدد (بدون چربی)
- رزماری تازه: 3 برگ
- سیر: 2 حبه
- خردل: یک قاشق چایخوری
- گوجهفرنگی تزئینی: 300 گرم
- فیله گردن بره: 2 عدد
مواد لازم سالاد نعنا
- برگهای تازه نعنا: 100 گرم
- سرکه: 4 قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم سس گوشت
- ژامبون دودی: 4 عدد
- رزماری: 2 برگ
- آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
- عصاره گوشت: یک عدد
مواد لازم فوندو
- شکلات خالص: 100 گرم
- وانیل: یک قاشق غذاخوری یا شیر: 100 میلیلیتر
- انبه، توتفرنگی یا آناناس: از هرکدام 4 عدد
مواد لازم مخلوط سبزیها
- سیبزمینی ریز: 500 گرم
- هویج ریز: 250 گرم
- نعنا: یک دسته کوچک
- عصاره مرغ: یک عدد
- لوبیا پخته شده: 200 گرم
- لوبیا سبز: 200 گرم
- کلم پیچ: نصف یک عدد
- کره: یک قالب کوچک
- لیمو: یک عدد
برای شروعیک ماهیتابه بزرگ را همراه با یک قابلمه روی حرارت زیاد گاز قرار دهید، کتری را آب کرده و بگذارید تا به جوش بیاید. فر را روشن کرده و در درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد و 425 درجه فارنهایت قرار دهید.
خوراک بره جیمیگوشت بره را از هم جدا کرده، بعد آن را در نمک و فلفل بغلتانید، تا زمانی که مطمئن شوید نمک و فلفل به خوبی به خورد گوشت رفته است. درون ماهیتابه را روغن زیتون بریزید و بگذارید تا کمی داغ شود. در این هنگام گوشتهای بره را درون ماهیتابه ریخته تا به خوبی سرخ شوند. گردنها را مجدد در نمک و فلفل بغلتانید و درون ماهیتابه بگذارید تا سرخ شوند. حواستان را جمع کنید تا گوشتها نسوزد اما بگذارید تا کاملا به رنگ قهوهای دربیاید. برگهای رزماری را از شاخه جدا کرده و درون هاون بریزید و آن را با نمک و فلفل به خوبی بکوبید و بعد سیرها را پوست کنده و درون هاون بریزید و مجددا با بقیه مواد آن را بکوبید. گوشت بره را از ماهیتابه درآورده و درون سینی فر بچینید. خردل را به مواد داخل هاون اضافه کرده و با قاشق روی گوشت بره بمالید. گوجههای ریز را به خوبی شسته و داخل سینی بریزید. روغن زیتون را همراه با نمک و فلفل به سینی اضافه کنید و بعد داخل فر با درجه حرارت کم قرار دهید تا گوجهها نرم شده و همه مواد با هم پخت شوند. پس از 15 دقیقه سینی را از فر درآورده و برای چند لحظه آن را کنار بگذارید تا برای سرو آماده شود.
سس گوشت
ژامبونهای دودی را برش داده و درون ماهیتابه بریزید و رزماریها را از شاخه جدا کرده و همراه با کمی آرد و نمک به آن اضافه کنید. عصاره گوشت را از قبل آماده کرده به سس اضافه کنید. همه مواد را با هم بههم بزنید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید و درون جای سسخوری ریخته و کنار گوشت بره سرو کنید.
سس نعنا
برگهای نعنا را شسته و خرد کنید و درون ظرفی بریزید بعد مقداری سرکه، شکر و کمی نمک همراه با 2 قاشق غذاخوری از آب سبزیهایی که قبلا پختهاید را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. مزه سس را تست کنید تا چیزی کم نداشته باشد. بعد کمی روغن زیتون را به داخل مواد بریزید، سس شما آماده است.
مخلوط سبزیها
سیبزمینیها را به خوبی شسته و پوست آنها را بگیرید. همه مواد را داخل قابلمه ریخته با میزان کمی نمک قابلمه را با آب جوش پر کنید و در قابلمه را روی آن قرار دهید. عصاره مرغ را در آبجوش انداخته تا مزه مرغ به خوبی با بقیه سبزیها آغشته شود. هنگامی که سبزیها کاملا پخته شدند آنها را درون یک ماهیتابه که درون آن یک قالب کره است بریزید و نمک و فلفل را روی همه مواد بپاشید و عصاره مرغ را نیز با مواد مخلوط کنید و برای سرو آن از یک دیس استفاده کرده و در آخر آب لیموی تازه را روی همه مواد بریزید.
فوندو
شکلات را در یک ظرف نسوز مایکروفر قرار دهید و مقداری وانیل یا شیر به آن اضافه کنید، کمی نمک را درون شکلات ریخته و هم بزنید و آن را داخل مایکروفر قرار دهید تا داغ شود. میوهها را برش داده و در یک ظرف زیبا بچینید و فوندو را کنار میوهها قرار دهید. شما میتوانید میوهها را داخل شکلات ذوب شده ریخته و نوش جان فرمایید